Täppt avloppsrör

Det kunde inte vara mer irriterande när handfat, toalett, dusch eller badkar, vattnet rinner dåligt eller inte alls. I dessa fall är bra råd inte nödvändigtvis dyra. Antingen ger du en hand själv eller förlitar dig på våra tjänster för rengöring av rör. Det kan vara värt att försöka rensa blockeringen själv först. Eftersom de interna rören inte alltid är svårt stoppade. Med några verktyg kan vattnet tömmas igen. Om ingen av dessa resurser hjälper krävs en pålitlig och kompetent specialist. Med det senare är det viktigt att du inte hamnar i kostnadsfällan.

Snabb hjälp med igensatt avloppsrör

I många fall räcker avloppet och sifonen att kontrollera. Det är här smuts eller avlagringar samlas snabbt. Grov förorening kan vanligtvis avlägsnas snabbt med lite varmt vatten och en borste. De med hantverk kan använda sifonen under diskbänken demontera och frigör böjningen från smuts.

Avloppsrensare rekommenderas för toaletten. Med detta genereras ett negativt och positivt tryck av rörelsen, vilket kan rensa igensättning av avloppsröret. Sedan ska du skölja igen några gånger för att ta bort alla rester.

Hitta rätt professionell

Allvarliga tjänsteleverantörer som total rengöring av rören berättar alltid priserna på ett öppet sätt. De är också vid din sida med råd och åtgärder och förklarar vilka åtgärder som ska vidtas. Experterna hos oss är regionalt tillgängliga och erbjuder en tjänst som baseras på kundens individuella behov. Du riskerar inte att ta händerna på ett av de svarta fåren i branschen.

Vänta inte tills det är för sent. Upptäck läckan i tid och gör något åt den. Kontakta oss för rörinspektion i Stockholm!